Over VDPL

Mijn naam is Rik van der Pols, eigenaar van Van der Pols Letselschade. Na een studie rechten aan de Erasmus Universiteit Rotterdam ben ik in de letselschadebranche terecht gekomen. Al bijna 15 jaar behartig ik de belangen van letselschadeslachtoffers. Inmiddels heb ik honderden letselschadezaken naar tevredenheid van het slachtoffer afgewikkeld. Na voor verschillende bedrijven te hebben gewerkt, heb ik Van der Pols Letselschade opgericht. VDPL is een jong, dynamisch en modern letselschadekantoor met korte communicatielijnen en veel persoonlijk contact.

NIVRE

Sinds 2018 sta ik ingeschreven als Register-Expert bij het NIVRE. Om je te kunnen inschrijven als Register-Expert moet je uitgebreide kennis van wet- en regelgeving hebben. Bovendien moet je beschikken over goede communicatieve vaardigheden en empathisch vermogen. Het NIVRE vereist dat ik mij als expert blijf ontwikkelen en dat ik mijn kennisniveau actueel houd door verscheidene vaktechnische opleidingen en seminars te volgen. Naast kennis en ervaring wordt een NIVRE Register-Expert ook getoetst op integriteit en gedrag.

Kwaliteitswaarborg

Vanwege de eisen die het NIVRE aan Register-Experts stelt, is er sprake van een kwaliteitswaarborg. Ik raad een letselschadeslachtoffer daarom ook aan om alleen in zee te gaan met een gekwalificeerde belangenbehartiger.

Hebt u door een ongeval letsel opgelopen en wilt u een vrijblijvend en ori├źnterend gesprek? Neem dan contact met mij op.

 

Open chat