VDPL heeft meer dan 15 jaar ervaring

Van der Pols Letselschade in Rotterdam is een jong, dynamisch en modern letselschadekantoor met korte communicatielijnen en veel persoonlijk contact. VDPL gelooft in een persoonlijke aanpak en luistert naar uw verhaal om te begrijpen wat u nodig hebt. U krijgt de compensatie waar u recht op hebt.

Ruim 15 jaar ervaring

Van der Pols Letselschade is opgericht door Rotterdamse letselschadejurist Rik van der Pols, die na zijn studie rechtsgeleerdheid aan de Erasmus Universiteit Rotterdam in de letselschadebranche terecht is gekomen.

Wij behartigen al bijna 15 jaar de belangen van letselschadeslachtoffers en hebben inmiddels honderden letselschadezaken naar tevredenheid van het slachtoffer afgewikkeld. VDPL heeft jarenlange ervaring in het behandelen van verschillende soorten letselschadeclaims, van verkeers- tot bedrijfsongevallen.

Register-Expert bij het NIVRE

Wij staan sinds 2018 ingeschreven als Register-Expert bij het NIVRE (Stichting Nederlands Instituut Van Register Experts). Letselschade behandelaren mogen zich inschrijven als Register-Expert wanneer zij uitgebreide kennis van wet- en regelgeving hebben. 

Bovendien moeten zij beschikken over goede communicatieve vaardigheden en empathisch vermogen en worden zij getoetst op integriteit en gedrag.

Wij zijn gespecialiseerd in verkeersongevallenbedrijfsongevallenloonregres namens de werkgever.

VDPL blijft zichzelf doorontwikkelen

Kwaliteitswaarborg

Als expert blijven wij ons, zoals vereist door het NIVRE, dan ook ontwikkelen. Door het volgen van verscheidene vaktechnische opleidingen en seminars houden wij ons kennisniveau actueel en op peil. VDPL biedt een kwaliteitswaarborg door te voldoen aan de eisen die het NIVRE aan Register-Experts stelt.

Neem contact op

Heeft u vragen?

Het claimen van letselschade kan lastig zijn voor u en uw familie. Van der Pols Letselschade in Rotterdam staat daarom voor u klaar in dit proces.

Laat hieronder vrijblijvend weten wat u is overkomen. Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen. Zo kunnen wij u helpen de compensatie te krijgen die u verdient. 

   vdpl

   Van der Pols Letselschade in Rotterdam is een jong, dynamisch en modern letselschadekantoor met korte communicatielijnen en veel persoonlijk contact.

   VDPL gelooft in een persoonlijke aanpak en luistert naar uw verhaal om te begrijpen wat u nodig heeft.

   Adres

   Strevelsweg 700
   Unit 303 – G8899
   3083 AS Rotterdam

   Telefoon

   <ahref=”tel:00316-10497952>06 10 49 79 52

   E-mail

   info@vdpl.nl