Letselschade in Gouda

Bent u slachtoffer van letselschade in Gouda? Van der Pols Letselschade (VDPL) staat voor u klaar! Wij zijn een belangenbehartiger die staat voor een persoonlijke aanpak. Wilt u uw situatie laten beoordelen en uit handen geven aan een betrouwbare partij? Schakel dan VDPL in voor uw letselschade in Gouda.

Hulp bij letselschade in Gouda nodig? VDPL staat voor u klaar!

VDPL staat niet alleen voor Van der Pols Letselschade. De afkorting staat ook voor Vertrouwen, Direct, Persoonlijk en Leidend. Als slachtoffer van letselschade in Gouda, is het belangrijk dat u vertrouwen heeft in de partij die u daarbij helpt. VDPL komt zijn afspraken na. We komen bij u thuis om de letselschade in Gouda in kaart te brengen. We maken vervolgens een plan van aanpak, zodat u precies weet wat u van ons kunt verwachten. VDPL houdt korte lijntjes met u over de zaak en doet alles om de best passende uitkomst te bereiken. U mag van ons verwachten dat we proactief met uw letselschade in Gouda bezig zijn. We nemen de leiding, zodat u zo veel mogelijk ontzorgd wordt.

Verkeersongeval in Gouda

Wanneer u slachtoffer bent van een verkeersongeval in Gouda, dan is dat een zeer vervelende situatie. Het is dan prettig om een betrouwbare partij in de armen te slaan die de letselschade in Gouda in kaart kan brengt. Wij zijn gespecialiseerd in diverse gebieden, waaronder verkeersrecht. VDPL helpt u met het verzamelen van bewijs omtrent uw letselschade door het verkeersongeval in Gouda, zoals de gegevens van de wederpartij en eventuele getuigenverklaringen. We zorgen ervoor dat het duidelijk wordt wie er verantwoordelijk is voor de letselschade door het verkeersongeval in Gouda en waar u recht heeft. Vervolgens staan we u bij tijdens het proces verbaal indien van toepassing.

Letselschade bij een bedrijfsongeval in Gouda

Bent u slachtoffer van een bedrijfsongeval in Gouda? Dan kunt u ons inschakelen om u hierbij te helpen. Het is bij een bedrijfsongeval in Gouda belangrijk om te weten wanneer uw werkgever verantwoordelijk is voor u. Werkgevers hebben een zorgplicht en zijn verantwoordelijk voor uw welzijn op de werkvloer, tijdens teamuitjes en tijdens bijscholing op locatie of elders. Belangrijk om te benoemen: uw werkgever is niet verantwoordelijk voor uw letselschade in Gouda als deze veroorzaakt is door roekeloos gedrag van uw kant.


VDPL kan u goed helpen als u slachtoffer bent van een bedrijfsongeval in Gouda. Het kan een spannend proces zijn om uw werkgever aansprakelijk te stellen. Uw werkgever is echter in de meeste gevallen goed verzekerd, waardoor er een snelle afronding van de zaak kan plaatsvinden. Als u hulp nodig heeft bij een bedrijfsongeval in Gouda, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Contact opnemen

Als slachtoffer van letselschade in Gouda, is het belangrijk dat u goed geholpen wordt. Van der Pols Letselschade staat u met aandacht voor uw persoonlijke situatie bij in diverse situaties. Of het nu gaat om een bedrijfsongeval of verkeersongeval in Gouda, om letselschade bij minderjarigen, ongevallen met dieren of letselschade veroorzaakt door andere redenen – wij weten u altijd te helpen. 

Wilt u ons inschakelen bij uw letselschade in Gouda? Neem dan contact met ons op en we maken graag een afspraak met u.

  vdpl

  Van der Pols Letselschade in Rotterdam is een jong, dynamisch en modern letselschadekantoor met korte communicatielijnen en veel persoonlijk contact.

  VDPL gelooft in een persoonlijke aanpak en luistert naar uw verhaal om te begrijpen wat u nodig heeft.

  Adres

  Strevelsweg 700
  Unit 303 – G8899
  3083 AS Rotterdam

  Telefoon

  <ahref=”tel:00316-10497952>06 10 49 79 52

  E-mail

  info@vdpl.nl