Letselschade in Zoetermeer

Letselschade, dat is een hele nare situatie. Van der Pols Letselschade helpt u daarom graag. VDPL staat voor een persoonlijke benadering en met meer dan 15 jaar ervaring, zijn we de letselschade specialist in Zoetermeer en omgeving. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Letselschade in Zoetermeer: schakel VDPL in

VDPL behandelt verschillende soorten letselschade in de omgeving van Zoetermeer. Wanneer u ons inschakelt, dan mag u erop rekenen dat we met aandacht naar uw verhaal luisteren en inspelen op uw persoonlijke situatie. We geven u altijd passend advies met betrekking tot letselschade in Zoetermeer. Als u voor VDPL kiest, dan komt er binnen een week een letselschade jurist in de buurt van Zoetermeer bij u langs om de schade te bespreken en een plan van aanpak op te stellen. We hebben diverse expertise in huis, waaronder verkeersongevallen, bedrijfsongevallen en letselschade bij ondernemers. Een letselschade jurist van VDPL helpt u graag om uw letselschade in Zoetermeer in kaart te brengen en te bepalen of u in aanmerking komt voor een schadevergoeding. Zo ja, dan ondersteunen we u tijdens én na het proces. Neem contact met ons op als u ons wilt inschakelen voor uw letselschade in Zoetermeer of vragen heeft.

doorrijden na aanrijding

Een verkeersongeval of bedrijfsongeval in Zoetermeer

Een van de specialismen van VDPL is schade na een verkeersongeval in Zoetermeer en omgeving. Als slachtoffer kunt u zowel materiële als immateriële schade ondervinden, zoals schade aan uw voertuig of uw lichaam. Of u schade kunt claimen is afhankelijk van de situatie van het verkeersongeval in Zoetermeer. VDPL helpt u graag om de schade vast te stellen en staat u bij in het juridisch proces.

VDPL is verder gespecialiseerd in bedrijfsongevallen. We zijn er zowel voor het slachtoffer als voor de werknemer, afhankelijk van welke partij ons inschakelt.
Bent u slachtoffer van een bedrijfsongeval in Zoetermeer? Uw werkgever moet u voorzien van een veilige werkomgeving, zowel op de werkplaats zelf als tijdens bedrijfsuitjes of wanneer u buitenshuis een cursus volgt ten behoeve van uw werk.
Van der Pols Letselschade helpt u bij het vaststellen van schadeposten, het berekenen van de hoogte van de schade en het indienen van een claim. Neemt u contact met ons op als u slachtoffer bent van een bedrijfsongeval en een letselschade jurist nabij Zoetermeer staat voor u klaar.

Vindt vandaag nog uw letselschade jurist nabij Zoetermeer: contactinformatie

Bent u slachtoffer van een verkeersongeval of bedrijfsongeval en wilt u een letselschade jurist in Zoetermeer inschakelen of heeft u vragen over uw situatie met betrekking tot letselschade in Zoetermeer? VDPL staat voor u klaar! Bel ons, vul het contactformulier in of stuur ons een e-mail en we helpen u snel verder. We zorgen ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft en beogen altijd een spoedige terugkeer naar de situatie van voor de schade, indien mogelijk.

  vdpl

  Van der Pols Letselschade in Rotterdam is een jong, dynamisch en modern letselschadekantoor met korte communicatielijnen en veel persoonlijk contact.

  VDPL gelooft in een persoonlijke aanpak en luistert naar uw verhaal om te begrijpen wat u nodig heeft.

  Adres

  Strevelsweg 700
  Unit 303 – G8899
  3083 AS Rotterdam

  Telefoon

  <ahref=”tel:00316-10497952>06 10 49 79 52

  E-mail

  info@vdpl.nl