Letselschade in Capelle aan den Ijssel

Als u slachtoffer bent van letselschade in Capelle aan den Ijssel, dan is dat een erg nare situatie om u zich in te bevinden. Van der Pols Letselschade begrijpt dit en staat met een persoonlijke benadering voor u klaar. We helpen u uw letselschade in Capelle aan den Ijssel in kaart te brengen en ondersteunen u bij het indienen van een schadeclaim. Lees hier alles over onze specialismen met betrekking tot letselschade in Capelle aan den Ijssel.

Letselschade in Capelle aan den Ijssel

VDPL heeft ruim 15 jaar ervaring in diverse vormen van letselschade in Rotterdam, niet ver van Capelle aan den Ijssel. VDPL staat niet alleen voor ‘Van der Pols Letselschade’, maar ook voor Vertrouwen, Direct, Persoonlijk en Leidend. We zijn open, transparant, houden korte lijntjes en nemen actie. U kunt er bij ons op vertrouwen dat we aandacht hebben voor uw persoonlijke verhaal en u van de juiste informatie voorzien. Zo beloven we u geen gouden bergen die later brons blijken te zijn.

Als u ons inschakelt voor uw letselschade in Capelle aan den Ijssel, dan heeft u te allen tijde inzicht in uw eigen dossier, leveren we een kosteloze dienstverlening en komen we eerst bij u thuis langs om uw situatie te bespreken. Daarna maken we een plan van aanpak en gaan we aan de slag, zodat u de compensatie krijgt waar u recht op heeft. Wilt u uw situatie met ons bespreken of heeft u vragen over VDPL en letselschade in Capelle aan den Ijssel? Neemt u dan gerust contact met ons op.

doorrijden na aanrijding

Bent u slachtoffer van een verkeersongeval in Capelle aan den Ijssel? VDPL helpt!

Een verkeersongeval in Capelle aan den Ijssel kan vervelende gevolgen hebben, zoals letselschade of schade aan uw voertuig. Daarom helpt VDPL u om de schade in kaart te brengen en eventueel bewijs te verzamelen. Dit bewijs is erg belangrijk wanneer u een procesverbaal op wilt stellen naar aanleiding van letselschade door een verkeersongeval in Capelle aan den Ijssel. Hoe meer bewijs u heeft, hoe sterker u staat in uw zaak.
Een verkeersongeval in Capelle aan den Ijssel en de gevolgen daarvan kunnen zeer stressvol zijn. Een letselschadeadvocaat van VDPL ontzorgt u en ondersteunt u gedurende het gehele proces. Is de zaak afgehandeld en heeft u behoefte aan een nagesprek? Onze persoonlijke benadering stopt niet zodra het dossier gesloten kan worden, maar reikt net een beetje verder. Dát is de unieke service van VDPL.

Wilt u bijgestaan worden in uw letselschade proces naar aanleiding van een verkeersongeval in Capelle aan den Ijssel? Neem dan contact met ons op door ons te bellen of een e-mailtje te sturen.

Ondersteuning bij een bedrijfsongeval in Capelle aan de Ijssel

Een werkgever is verplicht om een veilige werkomgeving te creëren. Dat gaat verder dan alleen de werkplaats zelf. Zo is de werkgever ook verantwoordelijk voor de werknemer tijdens bedrijfsuitjes en cursussen. Het is van belang dat de werknemer in acht neemt dat hij zich niet roekeloos gedraagt, dat valt onder de verantwoordelijkheid van de werknemer zelf.
Heeft u correct gehandeld, maar toch slachtoffer geworden van een bedrijfsongeval in Capelle aan den Ijssel en omgeving? Dan kan het fijn zijn om een advocaat in te schakelen die gespecialiseerd is in letselschade. Gelukkig zijn de meeste werkgevers verzekerd, waardoor u niet bang hoeft te zijn voor een lang proces met een vervelende nasleep.

Als u hulp nodig heeft bij letselschade naar aanleiding van een bedrijfsongeval in Capelle aan den Ijssel, dan helpt VDPL u graag uit de brand. We stellen de schadeposten en hoogte van de schade vast en ondersteunen u bij het indienen van de schadeclaim. Neem contact met ons op, dan komen we binnen een week bij u langs om uw situatie te bespreken.

Neem contact op met Van der Pols Letselschade

Bent u slachtoffer van een verkeersongeval of bedrijfsongeval in Capelle aan den Ijssel? Wilt u meer informatie over onze diensten of bent u benieuwd of we uw zaak met betrekking tot letselschade in Capelle aan den Ijssel in behandeling kunnen neem? Bel ons, mail ons of vul het contactformulier in en we staan u graag te woord.

  vdpl

  Van der Pols Letselschade in Rotterdam is een jong, dynamisch en modern letselschadekantoor met korte communicatielijnen en veel persoonlijk contact.

  VDPL gelooft in een persoonlijke aanpak en luistert naar uw verhaal om te begrijpen wat u nodig heeft.

  Adres

  Strevelsweg 700
  Unit 303 – G8899
  3083 AS Rotterdam

  Telefoon

  <ahref=”tel:00316-10497952>06 10 49 79 52

  E-mail

  info@vdpl.nl