Ongeval door een gebrekkige opstal

Heeft u letselschade opgelopen door een slecht onderhouden gebouw of een losse stoeptegel? Dan is uw schade waarschijnlijk het gevolg van een gebrekkige opstal. Het gebouw of de stoep voldeed in dit geval niet aan de daaraan te stellen eisen.

Hoe werkt het precies

Wat is een gebrekkige opstal?

Of er sprake is van een gebrekkige opstal hangt onder andere af van de fysieke toestand en de functie van de opstal. Of en in welke mate veiligheidsmaatregelen zijn getroffen is hiervoor ook van belang. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn wanneer een trap slecht is onderhouden of stoeptegels loszitten. De eigenaar van het gebouw of terrein is in dat geval verantwoordelijk voor de opstal. Dit heet ook wel risicoaansprakelijkheid, omdat het element schuld hier geen rol speelt.

Hulp nodig bij het vaststellen en verhalen van uw schade? Neem hier contact met ons op, dan komen wij zo snel mogelijk voor u in actie.

Lichamelijke letschaden
Let op

Wanneer heb ik recht op schadevergoeding?

Wanneer de eigenaar van een bedrijfspand, gebouw of andere opstal zijn opstal niet goed onderhoudt, kan dit leiden tot aansprakelijkheid van de eigenaar wanneer u hierdoor schade lijdt. Van belang is dat op het moment dat uw letselschade ontstond, de opstal niet voldeed aan de eisen die daaraan worden gesteld en daardoor een gevaar vormde voor u dat zich daadwerkelijk heeft verwezenlijkt.

Hulp met

Juridische hulp bij een verkeersongeval

Bent u slachtoffer van letselschade als gevolg van een gebrekkige opstal, en wilt u uw schadevergoeding claimen? Van der Pols Letselschade in Rotterdam regelt dit graag voor u.  

 

  vdpl

  Van der Pols Letselschade in Rotterdam is een jong, dynamisch en modern letselschadekantoor met korte communicatielijnen en veel persoonlijk contact.

  VDPL gelooft in een persoonlijke aanpak en luistert naar uw verhaal om te begrijpen wat u nodig heeft.

  Adres

  Strevelsweg 700
  Unit 303 – G8899
  3083 AS Rotterdam

  Telefoon

  <ahref=”tel:00316-10497952>06 10 49 79 52

  E-mail

  info@vdpl.nl