Letselschade in Alblasserdam

Heeft u letselschade opgelopen in Alblasserdam en bent u op zoek naar een partij die uw belangen behartigt? Van der Pols Letselschade staat voor u klaar! Met ruim 15 jaar ervaring voorzien we u graag van deskundig advies en begeleiden we u door het hele proces. 

VDPL helpt u bij letselschade in Alblasserdam

VDPL helpt u direct als u letselschade in Alblasserdam heeft opgelopen. We zorgen ervoor dat u indien van toepassing een gepaste schadevergoeding krijgt. Bovendien geven we u altijd een realistische verwachting, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Dat maakt ons transparant en betrouwbaar; twee kernwaarden die nodig zijn bij gevoelige kwesties zoals letselschade in Alblasserdam. Daarnaast is geen situatie hetzelfde en daarom staan we voor een persoonlijke aanpak. 

VDPL helpt u bij letselschade in Alblasserdam in de volgende categorieën:

Wilt u letselschade in Alblasserdam melden, hulp bij het claimen van een schadevergoeding of heeft u andere vragen over wat VDPL voor u kan betekenen? Neemt u contact met ons op en we beantwoorden uw vragen graag. 

doorrijden na aanrijding

Een verkeersongeval of bedrijfsongeval in Alblasserdam: waar heeft u recht op?

Er is niets zo vervelend als een ongeval in het verkeer of op het werk. We vertellen u graag wat VDPL voor u kan doen als u letselschade heeft opgelopen bij een verkeersongeval of bedrijfsongeval in Alblasserdam.

Bij een verkeersongeval in Alblasserdam kan er schade ontstaan aan uw lichaam of aan uw voertuig. Of er sprake is van een schadevergoeding is afhankelijk van de betrokkenen. Van der Pols Letselschade helpt u graag bij het vaststellen van de schade en de mogelijkheid tot een vergoeding. Zo kunnen we ondersteunen bij het verzamelen van bewijs en staan we u bij tijdens het proces. Neem contact met ons op als u slachtoffer bent van een verkeersongeval in Alblasserdam en benieuwd bent naar uw rechtspositie.

Ook een bedrijfsongeval in Alblasserdam kan ontzettend vervelende gevolgen hebben. Een dergelijk ongeval gaat verder dan alleen op de werkplek zelf. Er is ook sprake van een bedrijfsongeval als u binnen of buiten Alblasserdam met of voor uw werk op pad bent en letselschade oploopt. Denk hierbij aan bedrijfsuitjes of het volgen van een externe cursus. 

Het is van belang te benoemen dat er geen sprake mag zijn van roekeloos gedrag van het slachtoffer.

Bent u slachtoffer van een bedrijfsongeval in Alblasserdam? VDPL kan u helpen om tot een schadevergoeding te komen waar u recht op heeft. 

Ook als u werkgever bent, kunt u bij ons terecht wanneer er sprake is van een bedrijfsongeval in Alblasserdam. We ondersteunen u graag bij het doorbetalen van nettoloon en re-integratiekosten en helpen u als het ongeval en de schade veroorzaakt is door een derde partij.

De werkwijze van VDPL

Als u uw letselschade in Alblasserdam bij ons meldt, dan hoeft u geen moeilijke formulieren in te vullen of e-mails te beantwoorden. We komen namelijk gewoon naar u toe; dat is onderdeel van onze persoonlijke aanpak. Op die manier kunnen we u de aandacht geven die u verdient en uw situatie goed in kaart brengen. 

Nadat u uw letselschade in Alblasserdam heeft gemeld, komen we binnen een week bij u langs. We luisteren naar u en leggen u uit wat de mogelijkheden zijn en hoe het proces zal verlopen. Heeft u tijdens het proces behoefte aan een persoonlijk gesprek met uw jurist? Geen probleem, we komen graag nog eens bij u langs. 

 

Van der Pols Letselschade helpt u direct en houdt korte lijntjes met u. U kunt erop rekenen dat we alles op alles zetten om ervoor te zorgen dat u een gepaste vergoeding krijgt voor uw letselschade in Alblasserdam. We doen geen beloftes die we niet na kunnen komen en zorgen voor een realistische verwachting. Bovendien heeft u altijd inzage in uw eigen dossier en leveren we een kosteloze dienstverlening.

Contact opnemen voor hulp bij letselschade in Alblasserdam

Wilt u graag juridische hulp bij uw letselschade in Alblasserdam? Neem contact met ons op en we helpen u verder. Of het nu gaat om een verkeersongeval of bedrijfsongeval in Alblasserdam en omgeving of ander soort letselschade, VDPL staat voor u klaar.

  vdpl

  Van der Pols Letselschade in Rotterdam is een jong, dynamisch en modern letselschadekantoor met korte communicatielijnen en veel persoonlijk contact.

  VDPL gelooft in een persoonlijke aanpak en luistert naar uw verhaal om te begrijpen wat u nodig heeft.

  Adres

  Strevelsweg 700
  Unit 303 – G8899
  3083 AS Rotterdam

  Telefoon

  <ahref=”tel:00316-10497952>06 10 49 79 52

  E-mail

  info@vdpl.nl