Ik ben slachtoffer

Bent u betrokken geweest bij een ongeval? Hebt u daarbij letsel opgelopen? Bent u van mening dat de andere partij schuldig is aan het ontstaan van het ongeval, ook al is dit maar voor 1%? Neem dan contact op met Van der Pols Letselschade en laat uw belangen behartigen.

opgelet

Er komt veel op u af

Als slachtoffer van een letselschade komt er veel op u af. U stelt zich onder behandeling, u krijgt rekeningen, u kunt wellicht niet werken en bent mogelijk niet meer in staat om het huishouden te doen of om de tuin te onderhouden. U krijgt te maken met een aansprakelijke verzekeraar of een SVI-verzekeraar, een zorgverzekeraar, de huisarts, medisch specialisten, een bedrijfsarts, het UWV, een arbeidsdeskundige et cetera.

Uw belangenbehartiger geeft helderheid en structuur

De kans is aanzienlijk dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Van der Pols Letselschade zal daarom voor u optreden als juridisch specialist, vraagbaak maar ook als regisseur. Vanwege de ruime ervaring die ons kantoor heeft, weten wij een gedegen plan van aanpak te maken, de zaak gestructureerd te behandelen en het moment te kiezen om hulppersonen in te schakelen.

Hulppersonen binnen de letselschade

Wie zijn hulppersonen in een letselschade? Dit kan bijvoorbeeld de arbeidsdeskundige zijn die u begeleidt bij de re-integratie in het werk. Maar dit kan ook de zorgcoördinator zijn die samen met u bij de gemeente of een andere instantie hulp of hulpmiddelen aanvraagt. In geval van financieel complexe situaties is het mogelijk om een actuarieel rekenaar of een rekenbureau in de kwestie te betrekken.

Een letselschade kan heel breed, complex en omvangrijk zijn. Dit levert een hoop administratieve rompslomp op.  Verder begrijpt u niet alles omdat u nooit of zelden met een letselschadekwestie te maken hebt gehad. 

Lichamelijke letschaden

Vragen

Als slachtoffer van een letselschade zult u een aantal vragen hebben. Enkele daarvan zijn:

 • Zal ik de letselschadekwestie zelf proberen op te pakken met de verzekeraar?

Nee, u wilt graag aan uw herstel werken. U kunt de administratieve en juridische aspecten van de zaak beter aan een specialist overlaten.

 • Word ik als slachtoffer ontzorgd?

Jazeker, aan veel dingen hoeft u niet meer te denken.

 • Hoef ik dan zelf niets meer te doen?

Nee, dat ook weer niet. Van der Pols Letselschade zal regelmatig contact met u opnemen om de stand van zaken te bespreken. Ook zult u zo nu en dan gevraagd worden om bepaalde stukken aan te leveren. Een goede samenwerking is belangrijk voor de dossiervorming en zorgt uiteindelijk voor het beste resultaat.

Hebt u andere vragen? Neem dan contact met ons op.

  vdpl

  Van der Pols Letselschade in Rotterdam is een jong, dynamisch en modern letselschadekantoor met korte communicatielijnen en veel persoonlijk contact.

  VDPL gelooft in een persoonlijke aanpak en luistert naar uw verhaal om te begrijpen wat u nodig heeft.

  Adres

  Strevelsweg 700
  Unit 303 – G8899
  3083 AS Rotterdam

  Telefoon

  <ahref=”tel:00316-10497952>06 10 49 79 52

  E-mail

  info@vdpl.nl