Letselschade in Rijswijk

Van der Pols Letselschade (VDPL) staat voor u klaar bij letselschade in Rijswijk en omgeving. Wij zijn een belangenbehartiger die u 100% kunt vertrouwen; we zijn er namelijk voor u en u alleen. We helpen u bij allerlei letselschade in Rijswijk, of het nu veroorzaakt is door een ongeval met dieren, een bedrijfsongeval of een verkeersongeval in Rijswijk. Lees hier alles over wat we voor u kunnen betekenen als u slachtoffer bent van letselschade in de buurt van Rijswijk.

Een verkeersongeval in Rijswijk: wat nu?

Als u slachtoffer bent van een verkeersongeval in Rijswijk, dan verkeert u in een vervelende situatie. Een dergelijke situatie brengt veel onrust en stress met zich mee. Het is daarom erg fijn als u de zaak omtrent letselschade door een verkeersongeval in Rijswijk uit handen kunt geven. We helpen u bij het afhandelen tussen de verzekeringen, maar ook bij het verzamelen van bewijs als de gegevens van de wederpartij niet bekend zijn. Denk aan het een proces-verbaal, een beoordeling van een specialist als u bijvoorbeeld naar het ziekenhuis moest en getuigenverklaringen. Het is nogal wat als u dit zelf moet doen, daarom helpt VDPL u graag bij letselschade veroorzaakt door een verkeersongeval in Rijswijk. Neem gerust contact met ons op en er staat snel een medewerker gespecialiseerd in verkeersrecht bij u op de stoep.

VDPL: dé partij voor uw belangen bij letselschade in Rijswijk

VDPL staat niet alleen voor Van der Pols Letselschade, maar ook voor:

 • Vertrouwen
 • Direct
 • Persoonlijk
 • Leiding

Als u ons inschakelt bij letselschade in Rijswijk, dan krijgt u een partij die te vertrouwen is. Wij komen namelijk op voor uw belangen in uw specifieke situatie. We maken een plan van aanpak en zetten ons volledig in voor uw zaak. Hebben we het over ‘direct’, dan hebben we het over korte lijntjes. We zijn open, transparant en scheppen realistische verwachtingen over letselschade in Rijswijk. Bovendien hanteren we altijd een persoonlijke aandacht; we komen graag bij u langs om de situatie te bespreken. Als laatste staan we voor een leidende houding; dat betekent dat we proactief zijn en ons best doen uw situatie van voor de letselschade in Rijswijk terug te brengen.

 

VDPL beperkt zich niet tot één of twee specialisaties, zoals een bedrijfsongeval of verkeersongeval in Rijswijk. We helpen u ook als u letselschade heeft opgelopen door een ongeval met dieren, bij een buitenlands voertuig of doorrijden bij een aanrijding, als u minderjarig bent of als het gaat om gebrekkige opstal. Heeft u letselschade in Rijswijk opgelopen door een andere oorzaak die hier niet genoemd wordt? Neem gerust even contact met ons op en we bekijken graag wat we voor u kunnen doen.

Je claim indienen bij een bedrijfsongeval in Rijswijk

Bent u slachtoffer van een bedrijfsongeval bij Rijswijk? Dan kan het verstandig zijn uw zaak uit handen te geven aan een ervaren letselschade specialist in Rijswijk. Doorgaans is uw werkgever goed verzekerd tegen dergelijke situaties; desondanks kan het lastig zijn uw werkgever aansprakelijk te stellen. Dat begrijpen wij bij VDPL maar al te goed en daarom helpen we u graag bij letselschade door een bedrijfsongeval in Rijswijk. We luisteren aandachtig naar uw verhaal en brengen met u in kaart of de werkgever inderdaad aansprakelijk is of niet, wat uw schadeposten zijn en wat voor claim u in kunt dienen. Vervolgens handelen wij uw schadeclaim af, zodat u zich kunt richten op uw herstel. Dat is na een bedrijfsongeval in Rijswijk wel zo fijn!

Neem contact met ons op bij letselschade in Rijswijk

Bij letselschade in Rijswijk is het belangrijk dat u zo snel mogelijk geholpen wordt bij het indienen van een schadeclaim. Niet alleen wordt u op deze manier ontlast, u weet ook dat er iemand bezig is met uw zaak. Dat brengt rust met zich mee en dat kunt u wel gebruiken in een dergelijke situatie. Of u nu slachtoffer bent van een verkeersongeval, bedrijfsongeval in Rijswijk of letselschade heeft opgelopen door een andere oorzaak – VDPL staat voor u klaar. 

U hoeft alleen even contact met ons op te nemen en wij doen de rest.

  vdpl

  Van der Pols Letselschade in Rotterdam is een jong, dynamisch en modern letselschadekantoor met korte communicatielijnen en veel persoonlijk contact.

  VDPL gelooft in een persoonlijke aanpak en luistert naar uw verhaal om te begrijpen wat u nodig heeft.

  Adres

  Strevelsweg 700
  Unit 303 – G8899
  3083 AS Rotterdam

  Telefoon

  <ahref=”tel:00316-10497952>06 10 49 79 52

  E-mail

  info@vdpl.nl