Letselschade in Zwijndrecht

Heeft u te maken met letselschade in Zwijndrecht? Dat is erg vervelend! Bij VDPL kunt u rekenen op een persoonlijke aanpak, waarbij we echt aandacht hebben voor uw verhaal. We nemen de leiding en doen er alles aan om de best mogelijke uitkomst voor u te bewerkstelligen. Wilt u een partij die u kunt vertrouwen met betrekking tot letselschade in Zwijndrecht? Dan is VDPL een goede keuze!

Hoe VDPL u helpt bij Letselschade in Zwijndrecht

Van der Pols Letselschade hanteert een persoonlijke aanpak als het gaat om letselschade in Zwijndrecht, zoals naar aanleiding van een verkeersongeval of een bedrijfsongeval in Zwijndrecht. Met meer dan 15 jaar ervaring behartigen we u belangen in zaken rondom letselschade. Dit doen we in de eerste plaats door bij u thuis langs te komen. We luisteren naar uw verhaal en brengen de eventuele letselschade in Zwijndrecht in kaart. Zo kunnen we u meteen vertellen wat de mogelijkheden zijn. Vervolgens gaan we voor u aan de slag; u hebt daarbij altijd inzicht in uw eigen dossier. Bovendien geniet u bij VDPL van een kosteloze dienstverlening met betrekking tot letselschade in Zwijndrecht. 
verkeersongeval

Verkeersongeval in Zwijndrecht meegemaakt?

Heeft u een verkeersongeval in Zwijndrecht meegemaakt en is er sprake van letselschade? Dan kan VDPL u zeker helpen. De schade die u opgelopen heeft kan zowel materieel als immaterieel zijn. Of u een schadeclaim in kunt dienen is geheel afhankelijk van de situatie en de betrokkenen. VDPL helpt u om letselschade naar aanleiding van een verkeersongeval in Zwijndrecht in kaart te brengen. Soms kan de zaak afgedaan worden doordat de verzekeraar van de wederpartij uw schade vergoedt. In andere gevallen is dat niet mogelijk, bijvoorbeeld als de gegevens van de wederpartij onbekend zijn. Dan ondersteunen we bij het zoeken naar bewijs, indien mogelijk, zoals getuigenverklaringen.

Als u slachtoffer bent van een verkeersongeval in Zwijndrecht, dan kan dat gepaard gaan met veel stress en onzekerheid. Het kan daarom prettig zijn als VDPL met u meedenkt en uw zaak voor u afhandelt. Zo kunt u zich richten op herstel van letselschade naar aanleiding van een verkeersongeval in Zwijndrecht. 

Werken en veiligheid: letselschade bij een bedrijfsongeval in Zwijndrecht

Als u werkt in loondienst, dan is uw werkgever verantwoordelijk voor uw veiligheid op de werkplek. Heeft uw werkgever hier niet aan voldoen en heeft u naar aanleiding van een bedrijfsongeval in Zwijndrecht letselschade opgelopen, dan kunt u een schadeclaim indienen. De werkgever is dan aansprakelijk voor de geleden schade. VDPL kan u helpen om de letselschade naar aanleiding van een bedrijfsongeval in Zwijndrecht op een rij te zetten. In veel gevallen is uw werkgever verzekerd tegen een bedrijfsongeval op locatie in Zwijndrecht, wat vaak leidt tot een snelle afhandeling van de zaak. Wilt u vaststellen wat de schadeposten zijn, de hoogte van uw claim berekenen of uw claim indienen? Neem contact met ons op en we helpen u bij uw zaak met betrekking tot een bedrijfsongeval in Zwijndrecht.

Contact opnemen over letselschade in Zwijndrecht

Wilt u meer informatie over het indienen van een claim voor letselschade in Zwijndrecht, bijvoorbeeld omdat u slachtoffer bent van een bedrijfsongeval of verkeersongeval in Zwijndrecht? Neemt u dan contact met ons op; we beantwoorden graag al uw vragen of plannen een gesprek bij u thuis om uw situatie te bespreken. 

  vdpl

  Van der Pols Letselschade in Rotterdam is een jong, dynamisch en modern letselschadekantoor met korte communicatielijnen en veel persoonlijk contact.

  VDPL gelooft in een persoonlijke aanpak en luistert naar uw verhaal om te begrijpen wat u nodig heeft.

  Adres

  Strevelsweg 700
  Unit 303 – G8899
  3083 AS Rotterdam

  Telefoon

  <ahref=”tel:00316-10497952>06 10 49 79 52

  E-mail

  info@vdpl.nl