Letselschade in Papendrecht

Als u slachtoffer bent van letselschade in Papendrecht, dan helpt Van de Pols Letselschade als ervaren jurist op het gebied van letsel van u graag. Met 15 jaar ervaring mag u ervan uitgaan dat wij met uitgebreide kennis voor u klaar staan. Daarnaast staat VDPL voor een persoonlijke aanpak en dat maakt ons dé partij voor passend advies voor uw letselschade in Papendrecht.

Op zoek naar advies over letselschade in Papendrecht? Bij ons zit u goed!

VDPL staat voor vertrouwen, een directe en persoonlijke benadering en leiderschap, wat inhoudt dat we altijd proactief te werk gaan. Iedere situatie is anders en daarom luisteren we met aandacht naar uw verhaal en helpen we u zo goed mogelijk bij uw letselschade in Papendrecht. Zo kunnen we helpen om schadeposten vast te stellen, bij het indienen van een schadeclaim en staan we na afloop van het proces voor u klaar als u behoefte heeft om de zaak nog eens samen te bespreken. Schakelt u Van der Pols Letselschade in, dan komen wij binnen een week bij u langs. Samen stellen we een plan van aanpak op omtrent uw letselschade in Papendrecht en we staan u gedurende het gehele proces bij.

Van der Pols Letselschade is gespecialiseerd in verschillende gebieden, waaronder verkeers- en bedrijfsongevallen, letselschade bij de ondernemer, schade door dieren en letselschade bij minderjarigen.

VDPL helpt u bij een bedrijfsongeval in Papendrecht

Heeft u tijdens uw werkzaamheden, een cursus of tijdens een bedrijfsuitje letselschade opgelopen? Dan bent u slachtoffer van een bedrijfsongeval en kunt u uw schade verhalen op de werkgever in Papendrecht. Dit kan een lastig proces zijn en daarom staat VDPL u graag bij. Uw werkgever aansprakelijk stellen voor uw letselschade in Papendrecht is echter vaak minder spannend dan dat het lijkt; werkgevers zijn over het algemeen goed verzekerd. Het belangrijkste is dat u zo snel en goed mogelijk terug kunt naar de situatie van voor het bedrijfsongeval in Papendrecht.

Als u werkgever bent, dan kan een bedrijfsongeval in Papendrecht vervelende gevolgen hebben, zoals het doorbetalen van de werknemer, het maken van kosten voor de bedrijfsarts en eventuele aanpassingen aan de werkplek. Van der Pols Letselschade helpt u daarbij; bel ons gerust voor advies.

Hulp bij een verkeersongeval in Papendrecht

Bent u betrokken bij een verkeersongeval in Papendrecht en heeft u daarbij letselschade opgelopen, dan kan het prettig zijn om juridische hulp in te schakelen. Als slachtoffer van een ongeval in het verkeer, kunt u zowel materiële schade oplopen als immateriële schade.
VDPL helpt u vast te stellen of u recht heeft op een schadevergoeding en zo ja, de hoogte hiervan. We ondersteunen u daarnaast bij het verzamelen van bewijslast van het verkeersongeval in Papendrecht. Neem bij letselschade door een verkeersongeval contact met ons op en een jurist nabij Papendrecht helpt u verder.

Contactinformatie

Als u letselschade heeft opgelopen door een verkeersongeval of bedrijfsongeval in Papendrecht, dan helpt Van der Pols Letselschade u met persoonlijke aandacht. Heeft u letselschade door andere oorzaken? Dan kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen; er staat altijd een expert voor u klaar.

  vdpl

  Van der Pols Letselschade in Rotterdam is een jong, dynamisch en modern letselschadekantoor met korte communicatielijnen en veel persoonlijk contact.

  VDPL gelooft in een persoonlijke aanpak en luistert naar uw verhaal om te begrijpen wat u nodig heeft.

  Adres

  Strevelsweg 700
  Unit 303 – G8899
  3083 AS Rotterdam

  Telefoon

  <ahref=”tel:00316-10497952>06 10 49 79 52

  E-mail

  info@vdpl.nl