Doorrijden na aanrijding

Helaas komt het af en toe voor dat een automobilist na een aanrijding doorrijdt. Wat moet u dan doen?

Doorrijden na aanrijding

Doorrijden na aanrijding, wat nu?

Helaas komt het voor dat een automobilist na een aanrijding doorrijdt. Wat moet u doen bij doorrijden na een aanrijding als u letselschade heeft opgelopen? Er zijn verschillende scenario’s denkbaar. Het is in ieder geval belangrijk dat u zoveel mogelijk getuigenverklaringen verzamelt en direct de politie inschakelt.

 1. Het kenteken is bekend

Wanneer het kenteken bekend is, doordat er bijvoorbeeld oplettende getuigen in de buurt waren, meldt dit dan bij de politie. Vergeet geen aangifte te doen!

 1. Er is geen kenteken bekend

Wat als er geen kenteken bekend is nadat de bestuurder is doorgereden? In bepaalde gevallen kunt u een beroep doen op het Nederlandse Waarborgfonds Motorverkeer om zo alsnog uw schade te kunnen verhalen. Dit is bijvoorbeeld zo wanneer sprake is van doorrijden na een ongeval. Uw schade wordt dan betaald vanuit dit fonds.

Doorrijden na aanrijding

Juridische hulp bij doorrijden na aanrijding

Een beroep op het Waarborgfonds Motorverkeer moet aan bepaalde voorwaarden voldoen. Denk bijvoorbeeld aan bewijs. Van der Pols Letselschade zoekt graag voor u uit of u aan deze voorwaarden voldoet en helpt u bij het indienen van uw schadeclaim. Ook wanneer de wederpartij wel bekend is staan wij u graag bij.

  vdpl

  Van der Pols Letselschade in Rotterdam is een jong, dynamisch en modern letselschadekantoor met korte communicatielijnen en veel persoonlijk contact.

  VDPL gelooft in een persoonlijke aanpak en luistert naar uw verhaal om te begrijpen wat u nodig heeft.

  Adres

  Strevelsweg 700
  Unit 303 – G8899
  3083 AS Rotterdam

  Telefoon

  <ahref=”tel:00316-10497952>06 10 49 79 52

  E-mail

  info@vdpl.nl