Letselschade in Barendrecht

Bent u op zoek naar een partij die uw belangen behartigt bij letselschade in Barendrecht? VDPL is een betrouwbare partij die u graag bijstaat. Wij begrijpen hoe belangrijk het is dat u goede hulp krijgt bij letselschade in Barendrecht. Het proces kan erg stressvol zijn en wij ontzorgen u graag. Lees op deze pagina alles over wat wij voor u kunnen betekenen omtrent uw letselschade in Barendrecht.

VDPL: dé partij voor uw letselschade in Barendrecht

Van der Pols Letselschade staat voor vertrouwen, een proactieve en persoonlijke aanpak en korte lijntjes. Als u slachtoffer bent van letselschade in Barendrecht, dan maken we een afspraak met u zodat we bij u thuis langs kunnen komen. Vervolgens bespreken we de situatie, brengen we de exacte letselschade in Barendrecht in kaart en maken we een plan van aanpak. VDPL zorgt dat u precies weet wat u van ons kunt verwachten. We doen er alles aan om de situatie van voor de letselschade in Barendrecht terug te brengen, maar zijn wel realistisch. We doen geen beloftes die we niet na kunnen komen.

U kunt van onze diensten gebruik maken als u slachtoffer bent van letselschade in Barendrecht in de volgende situaties:

 • Een bedrijfsongeval in Barendrecht
 • Ongevallen met dieren
 • Letselschade bij minderjarigen
 • Een verkeersongeval in Barendrecht
 • Letselschade bij ondernemers
 • Ongevallen met een buitenlands voertuig
 • Ongevallen door gebrekkige opstal
 • Doorrijden na een aanrijding
 • Overige oorzaken.
huishouding

Een bedrijfsongeval in Barendrecht

Een bedrijfsongeval in Barendrecht kan een nare situatie zijn, zowel als slachtoffer als werkgever. VDPL staat voor u klaar als u slachtoffer bent van een bedrijfsongeval in Barendrecht. We helpen u graag om de zaak zo goed mogelijk af te handelen. Afhankelijk van de exacte omstandigheden en gevolgen van het bedrijfsongeval in Barendrecht, kan dit snel geregeld zijn. Werkgevers zijn over het algemeen goed verzekerd tegen dergelijke situaties. Samen met VDPL kunt u de zaak zonder extra stress afhandelen. 

We kunnen u ook helpen als u werkgever bent en er een bedrijfsongeval in Barendrecht heeft plaatsgevonden of uw werknemer arbeidsongeschikt raakt. We helpen u met het doorbetalen van het loon en eventuele re-integratiekosten. Bovendien kunnen we u helpen als het bedrijfsongeval in Barendrecht door een derde is veroorzaakt. 

Bent u ondernemer en heeft u letselschade in Barendrecht opgelopen? Dat proces werkt anders dan bij een bedrijfsongeval in Barendrecht in loondienst. VDPL kan u helpen bij dit proces. Op deze pagina leest u daar alles over.

Hulp bij een verkeersongeval in Barendrecht

Bent u slachtoffer van een verkeersongeval in Barendrecht? We helpen u dan om de letselschade in kaart te brengen. U kunt zowel materiële als immateriële schade hebben opgelopen, bijvoorbeeld aan uw auto of fiets. Bij een verkeersongeval in Barendrecht kunnen verschillende partijen betrokken zijn. We helpen u bij het vaststellen van de verantwoordelijkheden, de letselschade veroorzaakt door het verkeersongeval in Barendrecht en bij het verzamelen van bewijs. 

VDPL is onder andere gespecialiseerd in verkeersrecht en staat u graag bij als u slachtoffer bent van een verkeersongeval in Barendrecht.

Neem contact op voor uw letselschade in Barendrecht

Bent u slachtoffer van letselschade, bijvoorbeeld door een verkeersongeval of bedrijfsongeval in Barendrecht en wilt u hulp? Neemt u dan contact met ons op. We maken een afspraak om bij u thuis langs te komen en de situatie te bespreken

  vdpl

  Van der Pols Letselschade in Rotterdam is een jong, dynamisch en modern letselschadekantoor met korte communicatielijnen en veel persoonlijk contact.

  VDPL gelooft in een persoonlijke aanpak en luistert naar uw verhaal om te begrijpen wat u nodig heeft.

  Adres

  Strevelsweg 700
  Unit 303 – G8899
  3083 AS Rotterdam

  Telefoon

  <ahref=”tel:00316-10497952>06 10 49 79 52

  E-mail

  info@vdpl.nl