Letselschade in Den Haag

Heeft u letselschade opgelopen en bent u op zoek naar een betrouwbare partij in de buurt van Den Haag die u hierbij ondersteunt? Van der Pols Letselschade (VDPL) is een belangenbehartiger waar u écht iets aan heeft. Wij luisteren naar uw persoonlijke verhaal en nemen de leiding. Wilt u direct geholpen worden bij uw letselschade in Den Haag? Neem dan vandaag nog contact op met VDPL.

Hulp bij letselschade in Den Haag door VDPL

Woont u in de randstad en heeft u hulp nodig bij letselschade in Den Haag? VDPL is een gedreven en modern letselschadebureau in de buurt van Den Haag, namelijk in Rotterdam. We kunnen u bij diverse situaties helpen. Zo zijn we gespecialiseerd in verkeersrecht, waardoor we u goed van dienst kunnen zijn bij een verkeersongeval in Den Haag. Ook als er sprake is van doorrijden na een aanrijding of een ongeluk met een buitenlands voertuig, helpen we u. 

We zijn er daarnaast voor de werknemer en werkgever in het geval van een bedrijfsongeval in Den Haag. Ook de ondernemer helpen we graag als deze niet kan werken door letselschade in Den Haag. 

Ongevallen met dieren, letschadeschade bij minderjarigen en ongevallen door een gebrekkige opstal zijn overige zaken waarbij we u kunnen helpen.

Staat uw situatie er niet bij, maar wilt u in de randstad geholpen worden bij letselschade in Den Haag? Neem gerust contact met ons op; dan bekijken we graag wat we voor u kunnen betekenen.

Doorrijden na aanrijding

Slachtoffer van een verkeersongeval in Den Haag? Dit kunnen we voor je doen

Als slachtoffer van een verkeersongeval in Den Haag kunt u letselschade hebben opgelopen. Of u een schadeclaim kunt indienen is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de betrokkenen. We helpen u graag om de letselschade naar aanleiding van een verkeersongeval in Den Haag vast te stellen en bij het indienen van uw schadeclaim. 

Is het niet mogelijk geweest om de gegevens van de wederpartij te verkrijgen bij het verkeersongeval in Den Haag? Dan is het een ingewikkelde zaak, waarbij u de nodige hulp wel kunt gebruiken. VDPL is dé specialist als het gaat om verkeersrecht en ondersteunt u bij het verkrijgen van het nodige bewijs. Denk hierbij aan getuigenverklaringen, een proces-verbaal of de beoordeling van een arts of andere medisch specialist. 

Schakel ons letselschadebureau nabij Den Haag in als u ondersteuning wilt bij een verkeersongeval. We doen ons best om u terug te brengen naar de situatie van voor het ongeval.

Het proces bij een bedrijfsongeval in Den Haag

Uw werkgever heeft een verplichting om een veilige werkomgeving te creëren. Dit geldt ook tijdens bedrijfsuitjes, en bij een cursus of opleiding die u buiten de locatie volgt. Een uitzondering is wel als de werknemer zich roekeloos gedraagt of als er een derde partij schuldig is aan de letselschade bij een bedrijfsongeval in Den Haag.

Wanneer is iets dan een bedrijfsongeval in Den Haag? Denk aan een ongeluk, zoals een val. Ook als u tijdens kantooruren voor uw werk (met de bedrijfsauto) op pad bent en slachtoffer wordt van een verkeersongeval, dan geldt dit als bedrijfsongeval in Den Haag.

Bent u slachtoffer en wilt u graag uw letselschade in kaart brengen? Nabij Den Haag is VDPL dé specialist die u hierbij kan helpen. We hebben aandacht voor uw specifieke situatie en bespreken vervolgens een plan van aanpak met u. Wat betreft een bedrijfsongeval in de randstad, zoals in Den Haag, is de zaak meestal snel afgehandeld. Uw werkgever is in de meeste gevallen verzekerd voor dergelijke ongevallen. De afwikkeling van de letselschade kan dan via ons letselschadebureau in Den Haag in samenspraak met de verzekeraar van de werkgever plaatsvinden.

Neem contact op met ons letselschadebureau nabij Den Haag: dé partij in de randstad bij letselschade in Den Haag

Zoekt u een letselschadebureau in de buurt van Den Haag? VDPL is gevestigd in de randstad en helpt bij allerlei vormen van letselschade in Den Haag en omgeving. 

We staan voor vertrouwen, een directe en persoonlijke aanpak en voor leiderschap. We beloven nooit gouden bergen waar ze brons blijken te zijn: we zijn altijd transparant met betrekking tot de mogelijkheden bij letselschade in Den Haag. Neem contact met ons op en we helpen u zo snel mogelijk verder.

  vdpl

  Van der Pols Letselschade in Rotterdam is een jong, dynamisch en modern letselschadekantoor met korte communicatielijnen en veel persoonlijk contact.

  VDPL gelooft in een persoonlijke aanpak en luistert naar uw verhaal om te begrijpen wat u nodig heeft.

  Adres

  Strevelsweg 700
  Unit 303 – G8899
  3083 AS Rotterdam

  Telefoon

  <ahref=”tel:00316-10497952>06 10 49 79 52

  E-mail

  info@vdpl.nl