Letselschade in Vlaardingen

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij die uw belangen behartigt in het geval van letselschade in Vlaardingen? VDPL staat tot uw dienst. Wij geloven dat een persoonlijke aanpak de beste aanpak is en geven uw specifieke situatie daarom de aandacht die het verdient. Geen lastige formulieren of lange wachttijden: VDPL helpt u direct.

Wat VDPL voor u kan doen bij Letselschade in Vlaardingen

Van der Pols Letselschade kan u helpen bij diverse situaties omtrent letselschade in Vlaardingen en omgeving. Zo ondersteunen we u onder andere als u ondernemer bent en letselschade oploopt en bij een bedrijfsongeval in Vlaardingen; of u nu slachtoffer of werkgever bent, we staan u deskundig bij tijdens het hele proces. Daarnaast kunnen we u helpen bij letselschade die u opgelopen heeft bij een verkeersongeval in Vlaardingen, of door een ongeval met een dier. Ook als het gaat om een schadevergoeding voor minderjarigen (tot 14 jaar oud) kunt u bij ons terecht. Klik hier voor een volledig overzicht van ondersteuning bij letselschade in Vlaardingen of neem contact met ons op.

doorrijden na aanrijding

Een bedrijfsongeval in Vlaardingen: wat kunt u doen?

Bent u slachtoffer van een bedrijfsongeval in Vlaardingen? Dan is het verstandig om uw schade goed in kaart te brengen, zodat u een passende vergoeding kunt krijgen. 

Een bedrijfsongeval in Vlaardingen kan vervelende gevolgen hebben; zo kan het zijn dat u een tijd niet kunt werken in verband met revalidatie en veel zorgkosten heeft. De meeste werkgevers zijn verzekerd om een bedrijfsongeval in Vlaardingen te dekken. VDPL kan het gerel tussen verzekeringen voor u uit handen nemen, zodat u zich volledig kunt focussen op uw herstel.

Bent u werkgever en is een werknemer van u slachtoffer van een bedrijfsongeval in Vlaardingen? We ondersteunen u ook bij dit proces; of het nu gaat om ondersteuning bij loondoorbetaling, re-integratie of het claimen van een vergoeding wanneer de letselschade van uw werknemer in Vlaardingen is toegebracht door een derde partij.

Ook wanneer u ondernemer bent, kan er een bedrijfsongeval in Vlaardingen plaatsvinden. Schadevergoedingen en arbeidsongeschikt als ondernemer is een ingewikkelde kwestie, die ernstige gevolgen kan hebben voor uw financiële situatie. Het vaststellen van letselschade als ondernemer in Vlaardingen kan een tijdrovend en mentaal slopend proces zijn. Laat VDPL u helpen; neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden met u.

Belangenbehartiging bij een verkeersongeval in Vlaardingen

Letselschade veroorzaakt door een verkeersongeval in Vlaardingen kan een overweldigende situatie zijn. Hoe weet u of u recht heeft op een schadevergoeding en hoe toont u de geleden schade aan? Wat voor bewijs is er nodig en hoe verzamelt u dat? Van der Pols Letselschade helpt u bij dit proces, zodat u zo min mogelijk stress ervaart bij het claimen van uw schadevergoeding. Een deskundig advocaat maakt samen met u een persoonlijk plan met betrekking tot de letselschade veroorzaakt door een verkeersongeval in Vlaardingen. Vervolgens gaat de jurist voor u aan de slag en zorgt er zo goed mogelijk voor dat u terug kunt keren naar de situatie van voor het verkeersongeval in Vlaardingen. U mag van ons verwachten dat we ons uiterste best doen; wel blijven we altijd realistisch en doen we geen beloftes die we niet waar kunnen maken. Dat is wel zo transparant en boekt de beste resultaten.

Contact opnemen

Als u letselschade in Vlaardingen opgelopen hebt, dan helpt Van der Pols Letselschade u graag om de schade vast te stellen, in kaart te brengen of u recht heeft op een schadevergoeding en zo ja, om samen een plan te maken hoe u deze kunt verkrijgen. 

Vul ons contactformulier in of bel ons en schakel vandaag nog een professionele advocaat in om u te helpen bij uw letselschade in Vlaardingen.

  vdpl

  Van der Pols Letselschade in Rotterdam is een jong, dynamisch en modern letselschadekantoor met korte communicatielijnen en veel persoonlijk contact.

  VDPL gelooft in een persoonlijke aanpak en luistert naar uw verhaal om te begrijpen wat u nodig heeft.

  Adres

  Strevelsweg 700
  Unit 303 – G8899
  3083 AS Rotterdam

  Telefoon

  <ahref=”tel:00316-10497952>06 10 49 79 52

  E-mail

  info@vdpl.nl