Letselschade in Leiden

Wanneer er sprake is van letselschade in Leiden en omgeving, dan wilt u een betrouwbare partij die u hierin ondersteunt. Dat begrijpt Van der Pols Letselschade (VDPL) maar al te goed. Daarom behartigen we uw belangen altijd met een persoonlijke aanpak die zich richt op de best mogelijke resultaten. Weet u meer weten over hoe wij u kunnen helpen bij letselschade in Leiden? Lees dan verder of neem direct contact op.

Waarom kiezen voor VDPL bij letselschade in Leiden?

VDPL is dé letselschade specialist in de omgeving van Leiden. We zijn gevestigd in Rotterdam en daarom goed te bereiken voor de randstad. 

Al 15 jaar hebben we ervaring met betrekking tot letselschade in Leiden. Bij ons kunt u rekenen op een partij die te vertrouwen is en die doet wat hij zegt. We maken een helder plan van aanpak en richten ons volledig op uw zaak. Dat doen we altijd persoonlijk: bij VDPL bent u geen nummertje. We hebben alle aandacht voor u en uw situatie. Daarom komen we graag persoonlijk bij u langs om de letselschade in Leiden te bespreken. 

We geloven in korte lijntjes en een proactieve houding; we zullen ons uiterste best doen om u terug te brengen naar de situatie van voor de letselschade in Leiden.

Verkeersongeval in Leiden of bedrijfsongeval in Leiden: wij helpen!

Bent u slachtoffer van een verkeersongeval in Leiden? VDPL staat voor u klaar. We helpen u bij het vaststellen van de letselschade en kijken vervolgens naar de mogelijkheden met betrekking tot het indienen van een claim. Uiteraard dienen we voor u de claim bij letselschade door een verkeersongeval in Leiden in. 

Als u geen gegevens heeft van de wederpartij, bijvoorbeeld doordat u naar het ziekenhuis moest, dan kan het zijn dat u geen bewijs heeft van het verkeersongeval in Leiden. 

VDPL helpt u dan om dit bewijs te vergaren, zodat u zich kunt richten op uw herstel. Een verkeersongeval is al vervelend genoeg, zeker als er sprake is van letselschade in Leiden. We ontzorgen u daarom graag.

Van der Pols ondersteunt u ook bij een bedrijfsongeval in Leiden. Een werkgever is gedurende uw werktijden verplicht een veilige omgeving te creëren. Daarom is hij aansprakelijk als er tijdens het werk iets gebeurt, waardoor u letselschade in Leiden oploopt. 

U kunt denken aan een ongeval, maar ook een verkeersongeluk als u tijdens werktijd voor uw werk reist. Ook tijdens een cursus op een andere locatie en tijdens een uitje met het bedrijf, is de werkgever aansprakelijk als u letselschade in Leiden oploopt. De enige uitzondering is wanneer u zich roekeloos gedraagt. 

VDPL helpt u bij letselschade door een bedrijfsongeval in Leiden – neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

De overige diensten van VDPL bij letselschade in Leiden

VDPL is er niet alleen als er sprake is van een bedrijfsongeval of verkeersongeval in Leiden en omgeving. Bent u bijvoorbeeld ondernemer en kunt u door letselschade in Leiden niet werken? Dat kan vervelende gevolgen hebben voor uw financiële situatie. Wij helpen u bij alles dat er komt kijken bij letselschade als ondernemer in Leiden. 

Als het gaat om een verkeersongeval in Leiden, dan helpen we u ook als er een buitenlands voertuig bij betrokken is of als er sprake is van doorrijden na een aanrijding

Daarnaast kunt u bij ons terecht bij letselschade in Leiden in de volgende gevallen:

Staat uw situatie hier niet tussen? Geen probleem, u kunt altijd even contact met ons opnemen voor overige situaties. We brengen dan uw letselschade in Leiden in kaart en bespreken wat we voor u kunnen doen.

Neem contact op

Als u slachtoffer bent van letselschade, al dan niet door een verkeersongeval of bedrijfsongeval, in Leiden, dan staat VDPL voor u klaar. Wilt u een betrouwbare partij die voor u in de bres springt? Neem contact op met dé specialist op het gebied van letselschade in Leiden en omgeving. We maken dan een afspraak om de situatie bij u thuis te bespreken. Dát is nou nog eens service!

  vdpl

  Van der Pols Letselschade in Rotterdam is een jong, dynamisch en modern letselschadekantoor met korte communicatielijnen en veel persoonlijk contact.

  VDPL gelooft in een persoonlijke aanpak en luistert naar uw verhaal om te begrijpen wat u nodig heeft.

  Adres

  Strevelsweg 700
  Unit 303 – G8899
  3083 AS Rotterdam

  Telefoon

  <ahref=”tel:00316-10497952>06 10 49 79 52

  E-mail

  info@vdpl.nl