Ik ben werkgever

Indien uw werknemer arbeidsongeschikt is geraakt, dan kan dit vervelende gevolgen voor u hebben. Naast het feit dat u vervanging moet zoeken, dient u op basis van het arbeidsrecht het loon van uw werknemer (gedeeltelijk) door te betalen

Hoe werkt het precies

Ik ben werkgever

Indien uw werknemer arbeidsongeschikt is geraakt, dan kan dit vervelende gevolgen voor u hebben. Naast het feit dat u vervanging moet zoeken, dient u op basis van het arbeidsrecht het loon van uw werknemer (gedeeltelijk) door te betalen. Dit kan wel 24 maanden duren. Naast het doorbetalen van loon maakt u kosten voor inschakeling van de bedrijfsarts, voor de eventuele aanpassing van de werkplek van de arbeidsongeschikte werknemer en mogelijk voor een revalidatietraject.

Nettoloon en re-integratiekosten

Indien een derde aansprakelijk is voor het ongeval waarvoor uw werknemer arbeidsongeschikt is geraakt, kunt u als werkgever op basis van artikel 6:107a Burgerlijk Wetboek het door u aan de werknemer doorbetaalde nettoloon alsmede de door u gemaakte re-integratiekosten vorderen bij de aansprakelijke partij.

Van der Pols Letselschade kan dit voor u doen.

Ook persoonlijke schade? Dan geen kosten voor u als werkgever

Indien de persoonlijke schade van uw werknemer nog niet bij Van der Pols Letselschade in behandeling is en u brengt deze zaak ook aan, dan is onze dienstverlening voor zowel u als werkgever als voor uw werknemer kosteloos. 

ik-ben-werkgever

Bent u op zoek naar juridische hulp?

Van der Pols Letselschade helpt u graag met het vaststellen van schadeposten, het berekenen van de hoogte van de schade en het indienen van een schadeclaim. Of als u een andere vraag heeft neem dan contact op.

  vdpl

  Van der Pols Letselschade in Rotterdam is een jong, dynamisch en modern letselschadekantoor met korte communicatielijnen en veel persoonlijk contact.

  VDPL gelooft in een persoonlijke aanpak en luistert naar uw verhaal om te begrijpen wat u nodig heeft.

  Adres

  Strevelsweg 700
  Unit 303 – G8899
  3083 AS Rotterdam

  Telefoon

  <ahref=”tel:00316-10497952>06 10 49 79 52

  E-mail

  info@vdpl.nl