Letselschade in Dordrecht

Bij letselschade in Dordrecht is het noodzakelijk dat u een vertrouwde partij inschakelt met kennis van zaken om u goed bij te staan. Van der Pols Letselschade is die partij. We hebben ruim 15 jaar ervaring en staan voor zowel kwaliteit als een persoonlijke benadering.
VDPL zorgt voor een passende aanpak van uw situatie en behartigt uw belangen bij letselschade in Dordrecht en omgeving.

Wat kan VDPL voor u betekenen?

Vertrouwen, direct, persoonlijk en leiderschap – dat zijn onze kernwaarden. We vinden namelijk dat u als slachtoffer van letselschade in Dordrecht de beste hulp dient te krijgen. Wanneer u uw zaak bij ons heeft gemeld, komen we persoonlijk bij u langs. Onze letselschade jurist in Dordrecht bespreekt uw situatie met u en maakt een plan van aanpak op. We helpen u bij het vaststellen van schade, het bepalen van de hoogte van de schadevergoeding en het indienen van de schadeclaim. Is de zaak afgerond? Dan is onze letselschade specialist in Dordrecht niet direct uit beeld. We komen graag nog eens langs om het proces te bespreken wanneer u daar behoefte aan heeft.

Schakel een letselschade specialist in bij een bedrijfsongeval in Dordrecht

Een bedrijfsongeval in Dordrecht is voor iedere partij vervelend, zeker wanneer er sprake is van letselschade in Dordrecht. Juridische hulp inschakelen kan dan een goede keuze zijn. Een letselschade jurist gespecialiseerd in bedrijfsongevallen in Dordrecht staat u bij om uw werkgever aansprakelijk te stellen voor de geleden schade. Zo zorgen we ervoor dat u zo snel mogelijk krijgt waar u recht op heeft, weer aan de slag kunt of het hoofdstuk af kunt sluiten wanneer werken na het ongeval niet meer mogelijk is. Neem contact met ons op als u een letselschade jurist wilt inschakelen voor uw zaak in Dordrecht.

Bent u werkgever? Dan staat er ook voor u een letselschade specialist in Dordrecht klaar. We helpen u tijdens het gehele proces om de zaak zo goed en prettig mogelijk af te handelen. Zo kunnen we adviseren over de gemaakte kosten voor de bedrijfsarts en / of het aanpassen van de werkplek en over het doorbetalen van loon tijdens ziekte of arbeidsongeschiktheid naar aanleiding van het bedrijfsongeval in Dordrecht. Bel ons en we helpen u graag.

Hulp bij letselschade door een verkeersongeval in Dordrecht

Bent u slachtoffer van een verkeersongeval in Dordrecht en heeft u schade opgelopen als gevolg daarvan? Dan kunt u samen met een letselschade specialist van VDPL nabij Dordrecht bekijken of u recht heeft op een schadevergoeding. We bespreken uw persoonlijke situatie en gaan na welke partijen er bij het verkeersongeval in Dordrecht betrokken zijn. Daarnaast kunnen we u indien nodig helpen om bewijs te verzamelen en vervolgens uw schadeclaim in te dienen. Met 15 jaar ervaring in onder andere verkeersongevallen, weten wij alles van verkeersrecht. Bel ons gerust voor advies als u letselschade heeft opgelopen bij een verkeersongeval in Dordrecht of de nabije omgeving.

Contact met een ervaren letselschade jurist in Dordrecht

Heeft u hulp nodig bij het afhandelen van een zaak omtrent letselschade? Dan helpt een letselschade jurist van Van der Pols Letselschade u graag. Neem contact met ons op en we komen bij u langs om naar uw verhaal te luisteren en u te voorzien van advies. We zijn er voor slachtoffers van letselschade door onder andere een bedrijfsongeval en een verkeersongeval in Dordrecht. Ook kunt u bij ons terecht wanneer u als ondernemer of door een andere oorzaak letselschade heeft opgelopen.

  vdpl

  Van der Pols Letselschade in Rotterdam is een jong, dynamisch en modern letselschadekantoor met korte communicatielijnen en veel persoonlijk contact.

  VDPL gelooft in een persoonlijke aanpak en luistert naar uw verhaal om te begrijpen wat u nodig heeft.

  Adres

  Strevelsweg 700
  Unit 303 – G8899
  3083 AS Rotterdam

  Telefoon

  <ahref=”tel:00316-10497952>06 10 49 79 52

  E-mail

  info@vdpl.nl