Bent u buiten uw schuld betrokken geraakt bij een ongeval?

Heeft u letsel opgelopen en kunt u niet meer of minder goed werken of leven? Schakel dan kosteloos een letselschade specialist in en laat uw belangen behartigen.

Het kost u niets en u kunt zich richten op uw herstel.

Als slachtoffer van een letselschade komt er veel op u af. U stelt zich onder behandeling, u krijgt rekeningen, u kunt wellicht niet werken en bent mogelijk niet meer in staat om het huishouden te doen of om de tuin te onderhouden. U krijgt te maken met een aansprakelijke verzekeraar of een SVI-verzekeraar, een zorgverzekeraar, de huisarts, medisch specialisten, een bedrijfsarts, het UWV, een arbeidsdeskundige et cetera.

De kans is groot dat u door de bomen het bos niet meer ziet.

Van der Pols Letselschade kan daarom voor u optreden als juridisch specialist, uw vraagbaak maar ook als regisseur. Uw belangenbehartiger geeft helderheid en structuur.

Waar begint u?

Een letselschade kan heel breed, complex en omvangrijk zijn. Dit levert een hoop administratieve rompslomp op. Verder is voor u alles nieuw omdat u niet eerder met een letselschadekwestie te maken heeft gehad.

Als slachtoffer van een ongeval heeft u genoeg vragen. Dit zijn de belangrijkste voor het wel of niet inschakelen van een ervaren belangenbehartiger:

Zal ik de letselschadekwestie zelf proberen op te pakken met de verzekeraar?
Nee, werk aan uw herstel. U kunt de administratieve én juridische aspecten van de zaak beter aan een ervaren belangenbehartiger overlaten.

Word ik als slachtoffer ontzorgd?
Jazeker, aan veel juridische en administratieve zaken hoeft u niet meer te denken.

Hoef ik dan zelf niets meer te doen?
Nee, dat ook weer niet. Van der Pols Letselschade neemt regelmatig contact met u op om de stand van zaken te bespreken. U kunt uw dossier voortgang ook digitaal inzien. Ook vragen wij u af en toe om bepaalde stukken aan te leveren.

Een goede samenwerking is belangrijk voor de dossiervorming. En zorgt uiteindelijk voor het beste resultaat maar ook voor een serieuze én eerlijke schadevergoeding!

Neem nu een stap. Maak een afspraak…of vertel wat u is overkomen.
Heeft u door een ongeval letsel opgelopen en wilt u een vrijblijvend, kosteloos en oriënterend gesprek? Geen probleem. Of vertel eerst uw verhaal. En ontdek vandaag welke mogelijkheden u heeft op schadevergoeding:


Open chat